GeertDelattin


Alle artiesten
Delen:

Als beeldend kunstenaar (vnl. schilderkunst) is Geert begeesterd door composities die het resultaat zijn van collage van schilderwerk. Gefragmenteerde beelden die weinig samen hebben maar eens plastisch versmolten een sterke eenheid vormen.cfr. Robert Rauschenberg, POP ART…                                                                                                                 Het smelten is een proces van ploeteren in verf, wegkrabben, overschilderen…  

Thema’s liggen nu voor het rapen in de media, op al onze screens en in het dagdagelijkse wereldnieuws, dat steeds visueler en dichterbij komt. Het is enerzijds een aanklacht hierop maar ook een roep van verdrongen worden door claimende opdringende massa, stroom. De angst die we allemaal wel ns ervaren bij elk slecht nieuwsbericht dat de wereld verandert en daags nadien irrelevant wordt. Elk zo’n moment stelt de vraag: waar zijn wij zelf mee bezig? Toch leest dit werk als een stripverhaal, ietwat bitter, toch ironisch bedoeld.

Apocalyps… noU dan?

OXOt Happening Westerlo en Antwerpen (every year please)

OXOt vzw is een kunstenaarsatelier dat mogelijkheid biedt aan kunstenaars (al dan niet met psychiatrische achtergrond) om te werken, exposeren en integreren. Elk jaar in juni is er de happening.

Schip weekend 2015,  2016  Outgaarden

Expo Zie noo maa 2016 Tienen                                                                  Groepstentoonstelling

"De maandstonde" @OXOt Westerlo: weekends jan 2017

Kunstroute Tienen 2017 06/05

Parklife Tienen many years (= 2 come)

AnnickDecombes

vorige

LievenDemunter

Volgende