OXOT

Alle artiesten
Delen:

Buitengewone kunst door buitengewone mensen

Het Sociaal gïnspireerde kunstenaarscollectief OXOt neemt deel aan TarmaX met een heel aantal actieve en ondersteunende leden!

OXOt is een verzameling van individuele scheppers, die samen komen in een leerrijk artistiek en sociaal proces. Elk hebben ze hun eigen geschiedenis, hun eigen artistieke medium. OXOt heeft als doel een vrijplaats te zijn voor sociale en artistieke onderhandelingen tussen deze verschillende mensen en verschillende disciplines. Men zou kunnen spreken van een inspirerende interne communicatie, een wederzijds leren en stimuleren.


Maar ook naar de buitenwereld toe heeft OXOt een en ander te zeggen. Aansturen op een bredere culturele beleving, op meer begrip voor ‘outsiders’, op het op zoek gaan naar dat eigen waanzinnige trekje… Ook dat is een belangrijke doelstelling van OXOt.


Samengevat heeft OXOt als missie om een artistiek en sociaal thuisland te zijn voor buitengewone kunst van buitengewone mensen. Hierbij tracht het verschillende disciplines met mekaar te laten praten en heeft het de ambitie de artistieke katalysator te zijn.

KoenOoms

vorige

Frederic Ansot enPaul Degrève

Volgende