TarmaX dag vijf voor u samengevat!

07 oktober 17 - 12:56
Muziek Praktisch Tentoonstelling Eten
Delen:

Dus je zocht nog een onvergetelijke namiddag- en/of avondactiviteit ? Eén aanrader: de voorlaatste dag TarmaX in ex-rusthuis De Berk te Meerhout. Speciaal om het je gemakkelijk te maken snel enkele highlights van vandaag op een rij:

- De tentoonstelling is geopend van 14u tot 19u. U komt al voor de vijfde keer zegt u en u hebt nog niet alles gezien? Tip: start eens een vanop de tweede verdieping en werk zo je weg naar beneden

- Vandaag duiken  de dialect-folkies van Kastaar her en der op, voor de gelegenheid uitgebreid tot een trio. Ga ze zoeken!

- Om 16u staan de enige echte TarmaX Majoretten weer te springen van gereedheid

- Er valt ook een ferm stukske te eten, met vandaag Franzibar (zoet) en Carafan (burgers: Black Angus, Black Angus deluxe, Chicken, Veggie)  

- Horus’ Trip (Yellowstock) en Wim Melis (the legendary DJ Basix) zijn afwisselend te gast achter de mobiele discobar ergens in het gebouw. Rond 18u neemt James Last over met een greep uit zijn allergrootste happy songs.   

- Breng ook een veiligheidshelm mee want tussen 19u tot 20u draait Tarmac-dj Rufthansa de deksels van de bedpannen met een oldskool ‘alles mut kaput’ setje 80’s en 90’s noise. Een klein voorafje op een avondje gitaren en accidenten. Liefst drie bands met een stevige hook af knallen de avond vol : Osma Sovjet Destroyer, Hypochristmutreefuzz en The Guru Guru.

- Luc 'Lux' Janssen presenteert en nachtwachter DJ SVN sluit af.

Meer details op de Tarmax site. Tot straks!