We hebben zelfs een 'Foodprogrammatie'! Hoe pro is dat?

21 september 17 - 08:00
Eten
Delen:

Wie van plan was honger te lijden op TarmaX is er aan voor de moeite! Bijna elke dag van het festival valt er wel iets verrassend te bikken in één van de foodtrucks.

Op zondag 24 en op zaterdag 30 september trekt Tarmac bovendien de wijde culinaire wereld in met de hulp van een aantal pas ingeweken Meerhoutenaren. Ze klinken zo misschien niet, maar Bobotie, Tajine en Sigara zijn wel degelijk gerechten!

Over frikadellen, burgers en exotische stoofpotjes...

zaterdag 23 september:
- Franzibar: frikadellen met krieken en spek met eieren
- Baron Wiels: -Italian Burger: Pesto verde, verse handmade burger, rucola, tomaat, rode ajuin, prosciutto crudo, parmiggiano -Greek Burger: Feta-/limoenspread, verse handmade burger, zwarte olijven, tomaat, komkommer -Latin Burger: Mosterd-/honingspread, verse handmade burger, ijsbergsla, rode ajuin, koriander, munt, zwarte peper, limoen -Veggie Burger: spread naar keuze, veggieburger  

zondag 24 september:
Franzibar: frikadellen met krieken en spek met eieren
Vreemde smaak:  Meerhoutse vrijwilligers koken 3 verschillende exotische stoofpotjes - TarmaXiaanse kip, Zuid-Afrikaanse Bobotie en Afghaanse lamsstoofpot met rijst.  

zaterdag 30 september:
Franzibar: frikadellen met krieken en spek met eieren
Vreemde smaak:  Meerhoutse vrijwilligers en nieuwkomers koken: sigara (ook vegetarisch), een rijstschotel met noten, rozijnen en kip (maar die kan er af voor de vegetariërs) uit Syrië, een lamstajine uit Marokko, een groenten/kip/rijst gerecht uit Nigeria en Turkse zwarte thee.
zondag 1 oktober:
Franzibar: zoet
Baron Wiels: -Italian Burger: Pesto verde, verse handmade burger, rucola, tomaat, rode ajuin, prosciutto crudo, parmiggiano -Greek Burger: Feta-/limoenspread, verse handmade burger, zwarte olijven, tomaat, komkommer -Latin Burger: Mosterd-/honingspread, verse handmade burger, ijsbergsla,  rode ajuin, koriander, munt, zwarte peper, limoen -Veggie Burger: spread naar keuze, veggieburger  

zaterdag 7 oktober:
Franzibar: zoet
Carafan: burgers: Black Angus, Black Angus deluxe (spek), Chicken, Veggie  

zondag 8 oktober:
Franzibar: frikadellen met krieken en spek met eieren 
Carafan: burgers: Black Angus, Black Angus English way (cheddar), Veggie, Veggie deluxe (geitenkaas/honing), Cheesy cheese